Kwaliteit / gecertificeerd

overons-kraamzorg-midden-nederland

home > meer over ons > kwaliteit

Kwaliteit

Kraamzorg met gewaarborgde kwaliteit en zekerheid

Kraamzorg Midden Nederland is in het bezit van alle kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg.
Onze zorg wordt constant gecontroleerd en geëvalueerd. Hierdoor ben je verzekerd van de best mogelijke kraamzorg.

Kernboodschap kraamzorg©

Kraamzorg is toegankelijke en noodzakelijke zorg. Het zorgt voor een veilige start, voor gezondere kinderen en moeders, richt zich op de zelfredzaamheid van ouders en voorkomt dure zorg nu en later.

Lees het complete document met een toelichting op de kernboodschap kraamzorg, zoals deze in Nederland geldt.

Onze garanties

  1. Deskundige en ervaren medewerkers, die regelmatig worden (bij)geschoold. Ook worden zij constant geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen de geboortezorg
  2. Goede en volledige informatie tijdens een persoonlijk intakegesprek
  3. Geboortezorg op maat
  4. Dagelijkse evaluatie aan de hand van het zorgdossier over jouw ervaring met onze zorg. Zo willen we je de kraamtijd geven die jij wenst en waarvan je onbezorgd kan genieten
  5. Deskundige adviezen over en begeleiding bij het geven van borstvoeding. Deze voorlichting wordt gegeven door kraamverzorgenden en lactatiekundige. Vóór, tijdens en na de kraamtijd

Onze kwaliteitskeurmerken

HKZ/ISO
iso-9001-logoKraamzorg Midden Nederland is in het bezit van het landelijke kwaliteitskeurmerk HKZ/ISO. Dit certificaat geeft aan dat Kraamzorg Midden Nederland voldoet aan alle voorwaarden om deskundige en verantwoorde zorg te leveren.

Certificaat Zorg voor Borstvoeding
Daarnaast zijn wij in het bezit van het certificaat Baby Friendly (v.h. Zorg voor Borstvoeding). Dit betekent dat we werken volgens de 10 vuistregels voor een optimale borstvoeding. Deze richtlijn is opgesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Unicef.

SBB Erkend leerbedrijf
beroepsonderwijs-bedrijflevenKraamzorg Midden Nederland is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf voor de opleiding van kraamverzorgende. Om deze kwalificaties te behouden, worden wij jaarlijks getoetst door een onafhankelijke, externe instantie.

BO Geboortezorg
bo-geboortezorgKraamzorg Midden Nederland is lid van brancheorganisatie Bo Geboortezorg. Bo faciliteert en ondersteunt zorgondernemers bij het leveren van toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige zorg.

Geef jouw beoordeling

Ook jij bepaalt onze kwaliteit. Om onze zorg op peil te houden, te kunnen optimaliseren en aan te laten sluiten bij jouw wensen, laten wij ons graag door jou beoordelen. Na afloop van de kraamtijd vragen we je mee te werken aan een digitaal klanttevredenheidsonderzoek dat uitgevoerd wordt door een extern bureau. Bedankt alvast voor jouw medewerking!

Is me zo bijgebleven die keer dat de moeder in tranen was omdat ze zo’n fijne week had gehad. Ze was oprecht dankbaar.

Petra Hofmeijer – kraamverzorgende 

24-uurs lijn

Voor zorg bij en na de bevalling
Bel 033 – 476 80 50 keuze 1

Contact kantoor

Kraamzorg Midden Nederland
Zangvogelweg 75
3815 DB Amersfoort
033 – 476 80 50
info@kraamzorgmidden.nl

Aanmelden

Bel ons tijdens kantoortijden op
033 – 476 80 50
of vul het online formulier in

beroepsonderwijs-bedrijfleveniso-9001-logobo-geboortezorg