Midden Nederland en KraamZus

Home > Kraamzorg Midden Nederland en KraamZus

Kraamzorg Midden Nederland en KraamZus bundelen hun krachten

De geboorte van een kindje roept een mix van gevoelens op: geluk, blijdschap, trots en liefde, maar ook onzekerheid en zorgen. Iedereen is uniek en ieder ervaart het op zijn manier. Hoe fijn is het een kraamverzorgende in huis te hebben die jou hierbij kan ondersteunen. Door onze krachten te bundelen met KraamZus waarborgen wij onze sterke punten en kunnen wij ons werk nog beter doen: jou een onvergetelijke kraamweek geven met de beste zorg.

Verandert er iets voor mij?

Alle vertrouwde gezichten van Kraamzorg Midden Nederland blijven. Qua uiterlijk zullen er wel wat dingen veranderen en in de loop van de tijd zal de naam Kraamzorg Midden Nederland veranderen in KraamZus. Wellicht heeft jouw kraamverzorgende straks een KraamZus uniform aan en ontvang jij al een zorgplan van KraamZus, maar de liefde en passie voor het vak blijven.

Heb jij je nog niet aangemeld? Meld je dan nu aan bij KraamZus. Onze kraamverzorgenden komen dan bij jou langs om er een prachtige kraamweek te maken. Met de beste zorg, waarop jij met veel plezier en warmte terug kunt kijken.

 

 

“Samen delen we de passie voor het vak. Zo kunnen we nog meer baby’s een mooie start geven.”

Aanmelden

Bel ons op 033 – 476 8050
of
Vul het formulier in op deze website

beroepsonderwijs-bedrijflevenstichting-zorg-voor-borstvoedingiso-9001-logobo-geboortezorg